Arkivfoto
Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ung mand dømt for at brænde sin lejlighed af

En 19-årig mand fra Fredericia er i dag blevet dømt for narkobesiddelse og for at sætte ild til sin lejlighed, som udbrændte. Det oplyser Sydøstjyllands Politi. Han blev idømt et år og ti måneders ubetinget fængsel, men ankede på steddet.

Den 19-åriges 20-årige kammerat var også tiltalt, men blev frikendt.

Kort efter midnat den 1. november sidste år blev politiet kaldt ud til den 19-åriges lejlighed på Frejasvej i Fredericia. Lejligheden stod i brand, og i forbindelse med undersøgelsen af lejligheden efter branden fandt politiet amfetamin i lejligheden.

"I retten nægtede den 19-årige sig skyldig i at have sat ild til lejligheden. Han havde dog kort forinden købt motorbenzin. Der blev samtidig af brandteknikerne fundet motorbenzin både på gulvet i lejligheden og på et par handsker. Derudover havde han ingen troværdig forklaring på sin færden på det tidspunkt, hvor branden opstod," siger anklager ved Sydøstjyllands Politi, Bianca Trøjborg, i medddelelsen.

De to mænd var begge - ud over en række mindre forhold, herunder våbenbesiddelse - tiltalt for at have besiddet cirka 420 gram amfetamin med henblik på videresalg. Retten fandt imidlertid kun, at den 19-åriges besiddelse var bevist, blandt andet i form af DNA-spor, og derfor valgte retten at frifinde den 20-årige.

Den 19-årige har været varetægtsfængslet siden den 2. november og vil fortsat være varetægtsfængslet.

Publiceret: 21. Juni 2017 13:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Fredericia

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt