Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Turisme-branche sætter barren op

Udviklingsprojektet Nice, der vil løfte turismefagene og få udenlandske turister til at komme tilbage igen og igen, er udvidet fra København til også at være i Syddanmark. Det første initiativ var et møde på Best Westtern Hotel Fredericia. 36 virksomheder, restauranter, attraktioner og hoteller mødtes.

Nice står for New Innovative Customer Experiences og er et innovationsprojekt, som arbejder på at flytte fokus fra, at turismefaget leverer traditionel service til, at det skaber personlige og mindeværdige oplevelser sammen med gæsterne. Målet er, at landets gæster og kunder oplever, at de får mere værdi for pengene og får lyst til at komme igen.

En af de virksomheder, der deltager, er Fuglsangcentret, hvor Grethe Andersen er direktør.

”I turisterhvervet lever vi af god service, og vi er nødt til konstant at sikre os, at vores gæster får en unik og nærværende oplevelse. Og det er ofte de små detaljer, som gør, at de kommer igen. Vi er jo i konkurrence om de internationale gæster, og derfor glæder vi os over, at Nice-projektet nu kommer til Syddanmark. Vi håber, at Nice kan inspirere os til, hvordan vi giver gæsterne et besøg, som de sent glemmer,” siger Grethe Andersen i en pressemeddelelse.

Bag Nice står en lang række erhvervsorganisationer, uddannelsesinstitutioner og fagforeninger. Ambitionen er at skabe en national bevægelse for serviceoplevelser i særklasse, som kan inspirere virksomheder til at skabe mere mindeværdige oplevelser sammen med deres gæster og kunder.

”Nice Forum er et netværk, hvor virksomhederne møder andre ambitiøse virksomheder fra hele turismens værdikæde - transport, overnatning, attraktioner, restauranter, detailhandel med videre. I netværket bliver der delt viden, metoder og erfaringer, og virksomhederne kan blive inspireret til, hvordan de bliver endnu bedre til at skabe mindeværdige serviceoplevelser sammen med gæsterne og kunderne,” siger projektleder Karen Brosbøl Wulf i en pressemeddelelse.

Publiceret: 15. Juni 2017 10:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Fredericia

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere