“Alle initiativer, der skaber liv og glade dage i Middelfart, bakker vi gerne op om,” siger Henrik Nygaard. Billetter via www.midspar.dk.
“Alle initiativer, der skaber liv og glade dage i Middelfart, bakker vi gerne op om,” siger Henrik Nygaard. Billetter via www.midspar.dk.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Torsdagsjazz til fordel for festival

Efter et års pause, vil sensommeren i Middelfart igen byde på jazzfestival. For at give den nye bestyrelse bag jazzfestivalen et lille rygstød, inviterer Middelfart Sparekasse til jazzaften torsdag 15. juni fra klokken 18.30 til 21.30.

Jazzen leveres af Kansas City Stompers.

“Jazzfestivalen giver liv i Middelfart, og den trækker mange mennesker til bymidten og Gl. Havn fra både Middelfart og de omkringliggende byer. Alle initiativer, der skaber liv og glade dage i Middelfart, bakker vi gerne op om. Derfor har vi valgt at lave denne koncert i håb om at give arrangørerne et økonomisk rygstød, før jazzfestivalen,” siger Henrik Nygaard, afdelingsdirektør i erhvervsafdelingen i Middelfart.

Der sælges 200 billetter til arrangementet i Middelfart Sparekasse. Prisen er 150 kr. Overskuddet fra aftenen går ubeskåret til foreningen bag jazzfestivalen, der også er til stede på aftenen for at sælge billetter til de tre arrangementer under jazzfestivalen, hvor der kræves billet for at være med: Kirkekoncerten med Jette Torp, vinsmagning og Kolster A/S Tartelet-festival.

Publiceret: 19. Maj 2017 09:00
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Fredericia

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere