De seks medvirkende i Dan Turèll forestillingen. Foto: Teater Malstrøm
De seks medvirkende i Dan Turèll forestillingen. Foto: Teater Malstrøm
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Teater Malstrøm opfører Turéll og Lindgren

Teatret er i gang med forberedelserne til efterårets forestillinger

En nyskrevet teatercollage over Dan Turéll og Astrid Lindgrens udødelige fortælling og Brøderende Løvehjerte er de næste punkter på teaterprogrammet hos Teater Malstrøm.

Og som noget nyt har teatret valgt at lave et særligt tilbud til skoleklasser til de to efterårsforestillinger, fortæller kunstnerisk leder på teatret Michael Hansen i en pressemeddelelse:

'Nu er Dan Turèll jo ikke for børn, men nu har vi tygget materialet igennem, og i dialog med Chili Turèll har vi vurderet, at vi kan formidle en af landets vigtigste forfattere og digtere i det 20. århundrede på en frisk og ungdommelig måde, som vil appellere til de unge fra udskolingsklasserne og op. Det er klart at alle os, der kender og elsker Dan Turèll, også vil få en stor oplevelse med de mange finurlige, lidt provokerende og til tider rå billeder, som Onkel Danny har skabt og foreviget i sine værker.'

Kærlighed og død

Teatret anbefaler ikke Dan Turèll forestillingen til børn under 12 år, mens Brødrene Løvehjerte egner sig for børn fra seks år og op. Michael Hansen udbyder:

'Brødrene Løvehjerte er jo en gribende fortælling, der handler om både kærlighed og død. I vores opsætning formidler vi historien i børnehøjde, så det bliver en hjertevarmende familieforestilling, som publikum kan tage ind og se op til jul.'

Brødrene Løvehjerte opføres af Talentfabrikken, der er teatrets talentudviklingsgren. Skuespillerne er ambitiøse teaterspirer mellem 15 og 30 år fra hele Trekantområdet. Forestillingen opføres med støtte fra Kulturregion Trekantområdet.

Dan Turèll spiller fra 20. september-21. oktober i Det Bruunske Pakhus og Brødrene Løvehjerte spiller fra 22. november-17. december samme sted.

Billetter kan købes på billetten.dk. Klassetilbuddet kan bestilles ved at kontakte teatret direkte.

Publiceret: 18. Juni 2017 11:45
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Fredericia

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere