Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Sidste chance: Hvordan har du det?

Dine svar er vigtige for de indsatser, som Fredericia Kommune laver i fremtiden

Lige nu har omkring 58 % af de 2.500 udvalgte fredericianere svaret på den landsdækkende sundhedsundersøgelse ”Hvordan har du det?”.

Har du endnu ikke svaret, så skynd dig, for dine svar er vigtige for de indsatser, som Fredericia Kommune laver i fremtiden. Jo flere der svarer på undersøgelsen, jo bedre forebyggelse og behandling kan vi lave. F.eks. er ”Kvit det skidt” og ”LIVA Life” resultater af undersøgelsen fra 2013.

Svarprocenten fra Fredericia var undersøgelsens højeste i regionen i 2013 – nemlig 67,6% mod 64,9% for regionen som helhed.

”Jeg håber, at vi kommer op på den samme svarprocent som i 2013, hvor Fredericia Kommune var den kommune i Region Syddanmark, der havde den højeste svarprocent. Men der er et godt stykke vej endnu, så jeg vil opfordre de sidste til at bruge tiden til at svare, for svarene er vigtige for de indsatser, som vi laver i fremtiden”, siger Susanne Eilersen, formand for Sundhedsudvalget, i en pressemeddelelse.

En anden grund til at skynde sig at svare, er de flotte præmier, du kan vinde. Alle syddanskere, der besvarer spørgeskemaet, deltager i en lodtrækning om flotte præmier - blandt andet pengepræmier på op til 6.000 kroner, to Ipad Minis, to iPhone 7 og 40 x 2 biografbilletter.

Sidste chance for at svare på undersøgelsen og deltage i lodtrækningen om de flotte præmier er søndag den 30. april.

På landsplan er 300.000 danskere over 16 år udvalgt til at svare på undersøgelsen. Heraf bor 57.000 i Region Syddanmark.

Det er de fem regioner, Danske Regioner, KL, Statens Institut for Folkesundhed, Sundhedsstyrelsen og Sundheds- og Ældreministeriet, som står bag undersøgelsen.

Publiceret: 19. April 2017 09:15
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Fredericia

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere