Forestillingen kan nu ses frem til og med den 29. november. Foto: Søren Malmose
Forestillingen kan nu ses frem til og med den 29. november. Foto: Søren Malmose
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Shubidua - The Musical: Runder 80.000 solgte billetter

Fredericia Teater forlænger spilleperioden endnu en gang

Oven på den ekstatiske anmeldermodtagelse af ”Shubidua – The Musical”, har der været drøn på billetsalget i både Fredericia, København og Aarhus. Mange dage har der været solgt over 1.000 billetter om dagen og mandag passerede forestillingen så hele 80.000 solgte billetter. Der er således allerede solgt næsten 30.000 billetter siden urpremieren den 25. september - og det betyder, at forestillingen begynder at ligne én af denne sæsons største publikumssucceser.

Det fortsat imponerende billetsalg får Fredericia Teater til at forlænge med en ekstra uge i Fredericia. Forestillingen kan nu ses frem til og med den 29. november og spilleperioden på Fredericia Teater er nu forlænget med det dobbelte i forhold til den originale spilleplan.

Teaterchef Søren Møller udtaler:

"Det er overvældende og fantastisk, at vi allerede nu er på 80.000 solgte billetter. Det er for alvor hele Danmarks nye musical, og både anmeldere og publikum elsker den. Jeg har aldrig modtaget så mange ekstatiske tilbagemeldinger fra publikum, og mange af dem har således allerede nu sikret sig billet for anden gang – mens de kan."

Billetsalget til den nye spilleperiode åbner i dag kl. 10.00.

Publiceret: 20. Oktober 2015 09:15
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Fredericia

ANNONCER
Se flere