Ida Nielsen - Princes´s bassist - kommer og giver koncert 13.04. Pressefoto
Ida Nielsen - Princes´s bassist - kommer og giver koncert 13.04. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Princes bassist giver konert

“Det er en stor glæde at kunne præsentere en af de mest omtalte danske musikere de senere år, verdensstjernen Prince's bassist Ida Nielsen og hendes band, der giver koncert i Tøjhuset torsdag 13. april.” Sådan skriver Tøjhuset i en pressemeddelelse.

Ida Nielsen er vendt hjem til Danmark, og selvom sorgen over læremesteren og vennens tragiske bortgang ikke helt har fortaget sig, har hun færdiggjort sit 3. soloalbum “Turnitup” - samlet et fantastisk band og er igen draget på landevejen.

Hendes første single “Showmewhatugot” fra albummet, blev håndplukket personligt af Prince som ”Purple Pick Of The Week” på TIDAL. Musikken beskrives bedst som et mix af oldschool funk blandet med hiphop, reggae og verdensmusik. Det er solide grooves, tossede indfald, iørefaldende melodier, spillet med både attitude og sjæl.

Live lover Ida at levere et hårdtslående, høj-energi funkshow og selvfølgelig masser af bas. Billetter til koncerten, der starter kl. 20, kan købes på tojhuset.billetten eller i Tøjhuset.

Publiceret: 06. April 2017 10:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Fredericia

ANNONCER
Se flere