I 25 år har orkesteret “Majken & Fjeldtetten” spillet sammen. Det bliver fejret 22. april. Pressefoto
I 25 år har orkesteret “Majken & Fjeldtetten” spillet sammen. Det bliver fejret 22. april. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Orkester fejrer 25 års jubilæum

“Majken & Fjeldtetten” fejrer 25 års jubilæum med koncert 22. april

Man tror næsten, det er løgn, men det er sandt. Lørdag 22. april kan “Majken & Fjeldtetten” nemlig fejre deres 25 års jubilæum, og det kommer ikke til at gå stille af. Orkestret starter klokken 12.00 på Tøjhuset i Gothersgade i Fredericia. “Majken & Fjeldtetten“ vil fokusere på de numre, som har været de mest populære i de første 25 år.

Kapelmester og trommeslager Mogens Kann Fjeldsøe blev første gang præsenteret for sangerinden Majken Christiansen ved et job i 1992, hvor hun kom til en slags audition. Mogens og bandet faldt pladask for den purunge jazzpige, og hun blev engageret på stedet. I de 25 år samarbejdet har varet, er det blevet til rigtig mange succesfulde jobs både her i Danmark, men også i udlandet. Sammen med trompetisten og sangeren Per Rick, har Majken skabt et særdeles bredt og swingende repertoire, der spænder lige fra Ella Fitzgerald, der er Majken's yndlingssangerinde, over Billie Holiday, Louis Armstrong og til Nat “King” Cole.

De øvrige musikere i Fjeldtetten er Inge Andersen (piano) og Terkel Rimmer Hansen (bas) og de vil i hvert fald spille til kl. 14.30, men nok også senere.

Publiceret: 18. April 2017 09:30
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Fredericia

ANNONCER
Se flere