Michael Bundesen på scenen med sine gamle band-kammerater fra Shubidua på premiereaftenen. Foto: Peter Friis Autzen
Michael Bundesen på scenen med sine gamle band-kammerater fra Shubidua på premiereaftenen. Foto: Peter Friis Autzen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Michael Bundesen roser musical

Shubiadua-forsangeren var lidt nervøs for sit livsværk

Shubiduas forsanger gennem næsten alle årene, Michael Bundesen, glæder sig over, at Fredericia Teater har sat bandets sange op som musical. Det skriver han på sin facebookside.

Idéen om en musical eller teaterkoncert, baseret på Shubiduas sange, har været oppe at vende mange gange i teaterkredse. Men at projektet endte i Fredericia er en god ting, mener Michael Bundesen.

“Jeg er taknemmelig over Fredericia Teaters kompetente håndtering af vores sange,” skriver han om sin oplevelse af urpremieren.

“Det var med forventningens glæde, men også med en vis grad af nervøsitet, at jeg og min nærmeste familie tog til premieren. Nervøsitet over hvordan “livsværket” blev fortolket, og over hvordan publikum ville tage imod historien, og nyfortolkningerne af vores sange. Der skulle ikke gå mange minutter af forstillingen, før min nervøsitet blev gjort til skamme. Det var en forestilling, der bød på alt, hvad man kunne ønske sig, og som bar mig rundt i samtlige ender af følelsesregisteret. En gennemført, gennemtænkt og ikke mindst intelligent historie, skuespilpræstationer på allerhøjeste niveau, et fantastisk band, og en sand visuel overflod af indtryk. Alt sammen ingredienser, der fik det hele til at gå op i en højere enhed. Det var en fantastisk oplevelse at sidde der mellem min familie og mine gamle venner fra bandet, og nyde “Shu-bi-dua The Musical,” skriver den 66-årige sanger, der siden sin blodprop i hjerne for fire år siden ikke har optrådt.

Publiceret: 05. Oktober 2015 16:30
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Fredericia

ANNONCER
Se flere