Philip Krieger Nordfalk.
Philip Krieger Nordfalk.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Lokale drenge til Rugby-landshold

Tre talenter fra Billehave Efterskole med til EM

Billeshave Efterskole ved Strib har i ugen op til og under påsken tre elever med det danske u-18 rugby landshold til Europamesterskabet i Frankrig.

Forstander på Billeshave Efterskole Thomas Arvad Meier, som er rugbytræner i Erritsø, glæder sig over, at Philip Krieger Nordfalk, Itai Moyo og Fatai Ika har fået mulighed for at repræsentere Danmark og Billeshave Efterskole på den flotte måde.

Historien bag udtagelsen ligger i det koncept, som Dansk Rugby Union har opbygget. Rugby-sporten er stadig i en opbygningsfase i forhold til andre sportsgrene. Dansk Rugby Union har dermed samlet de relativ få ungdomsspillere, som findes i Danmark, ved seks ungdomsstævner fordelt rundt omkring i landet hvert år. Her samles alle de unge, som spiller rugby i deres klubber og efterskoler, for at dyrke deres sport opdelt i de forskellige aldersklasser.

Efter de stævne bliver der lavet et udtagelsesstævne, hvor de træner for U18 landsholdet under Dansk Rugby Union - og her kom de tre fra Billeshave Efterskole igennem nåleøjet.

Billeshave Efterskole har rugby som en linjefag hvor eleverne får mulighed at dyrke denne sport på alle leder og kanter. Desuden deltager de i diverse rugbystævner rundt omkring i landet og udlandet. pfa

Itai Moyo.
Itai Moyo.
Fatai Ika.
Fatai Ika.
Publiceret: 13. April 2017 07:30
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Fredericia

ANNONCER
Se flere