Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Lørdag: Åbent hus på Bülows Kaserne

Uddannelsesudvalget inviterer lørdag 22. apil kl. 13.00–15.00 foreninger og andre interesserede til åbent hus på Bülow Kaserne

Bülows Kaserne har hidtil været lukket for offentligheden, men nu får alle interesserede mulighed for at kigge ind bag de tykke mure på kasernen. Uddannelsesudvalget, som har det politiske ansvar for udviklingen af Bülows Kaserne, viser rundt i de lokaler som i en midlertidig periode kan bruges af foreninger i Kommunen. Initiativet er en del af udvalgets arbejde med at binde aktiviteterne på kasernen sammen med midtbyen. Til lørdagens arrangement er det formand Pernelle Jensen og næstformand Inger Nielsen fra Uddannelsesudvalget, som slår dørerne op og byder velkommen inden for.

 

”Vi glæder os meget til at byde foreninger og andre interesserede velkommen og vise, hvad Bülows Kaserne har at byde på. Vi ser frem til, at foreningerne får mulighed for at skabe liv på kasernen, så den kan blive en endnu større del af byen”, siger formand for Uddannelsesudvalget, Pernelle Jensen.

 

Der arbejdes fortsat på at få diverse tilladelser, bookingsystem og inventar på plads, så lokalerne er endnu ikke klar til at blive taget i brug, men det vil ske i den kommende tid. Foreningerne får i første omgang mulighed for at anvende mødelokaler og et lille tekøkken.

 

”Jeg er rigtig glad for, at Bülows Kaserne rummer så mange forskellige muligheder, så foreningerne kan rykke ind og være med til at skabe spændende aktiviteter. Jeg er sikker på, at det bliver et godt samarbejde”, siger næstformand for Uddannelsesudvalget, Inger Nielsen.

 

Til arrangementet på lørdag den 22. april vil der være mulighed for en kortere rundvisning med Erik Schwensen, der er pensioneret obesrtløjtnant og tidligere chef for Telegrafregimnetet.

 

Tidligere har kasernen været brugt til forskellige arrangementer som Det Grønne Fredericia, der i forbindelse med kulturnatten arrangerede et tøjbyttemarked. Bülows Kaserne har også været anvendt til opbevaring, receptioner og udstillinger.

 

Bülows Kaserne var i maj 2016 ramme for Hjemmeværnets store parade i Fredericia og den efterfølgende reception for HM Dronning Margrethe og HKH Kronprisesse.

 

 

Publiceret: 21. April 2017 06:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Fredericia

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Fredericia
Seneste
Lokalavisen Fredericia
Mest læste
Lokalavisen Fredericia
112