Elton spiller Lille Per i Far til Fire - På toppen. Forleden gav Lille Per autografer i Middelfart. Fotos: Lars Saugbjerg
Elton spiller Lille Per i Far til Fire - På toppen. Forleden gav Lille Per autografer i Middelfart. Fotos: Lars Saugbjerg
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Lille Per skrev autografer i Middelfart

Den nye ’Far til Fire - På toppen’ var et hit i vinterferien. Lille Per kiggede forbi Middelfart

Et par hundrede børn stod i kø for at få autografer, da 'Lille Per' i sidste uge kiggede forbi Panorama i Middelfart. Sammen med Mie og Ole gæstede han KulturØen, hvor den nye Far til Fire film netop havde underholdt biografgæsterne.

Lille Per bliver spillet af seks-årige Elton Rokahaim Møller, som havde sin mor Szhirley med på promotion-turen.

“Der har været et utroligt fremmøde alle steder på turen. Vi hygger os med det - og tager det hele lidt oppe fra og ned,” lød det med et smil fra Szhirley, der faktisk ikke anede, at Elton kunne - og ville - spille skuespil.

“Jeg afviste casteren mange gange. 'Det gider Elton ikke' sagde jeg. Til sidst gik jeg dog med til at spørge ham - og så sagde han ja. Jeg kendte ham åbentbart ikke så godt... Jeg er da superstolt og dybt imponeret, når jeg ser ham på lærredet. Der har været en del tårer i øjenkrogen på det sidste.”

Elton Rokahaim Møller satte sin underskrift på utallige plakater.

“Det er rigtig fedt at være med til. Det er altså ikke noget, man oplever mange gange. Det er jo fedt, når der er så mange, der gerne vil have mit navn. Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har skrevet det, men det er ret mange,” fastslog Elton, der ikke har let ved at blive nervøs.

“Næ. Måske hvis jeg glemmer replikkerne. Men hvis jeg øver dem lige inden jeg skal sove, kan jeg huske dem.”

Filmen

Familiefilmen er instrueret af Martin Miehe-Renard efter manuskript af Lars Mering og Claudia Boderke.

Far til Fire - På toppen er den niende i rækken af nye film (efter årtusindeskiftet), og den handler om højdeskræk. Da Fars arbejde skal flytte til provinsen, og familien ikke har lyst til at flytte med, opfordrer de Far til at søge et andet arbejde. Far bliver indkaldt til jobsamtale, og den nye chef er meget begejstret for ham. Men Far er knap så begejstret - for den nye arbejdsplads ligger på 27. etage, og det er ikke så rart, når man har højdeskræk.

Derfor lægger børnene, sammen med Onkel Anders, en omfattende plan for at kurere Fars højdeskræk. En plan der fører familien til Norge.

Martin Miehe-Renard instruerer, Lars Mering og Claudia Boderke har skrevet manuskript, og Far og Onkel Anders spilles af Martin Brygman og Thomas Bo Larsen. Laura Lavigne Bie-Olsen spiller Mie. Mingus Hellemann Hassing spiller Ole.

Det er den danske sangerinde Szhirley, som er mor til Elton - der spiller Lille Per i Far til fire på toppen.
Det er den danske sangerinde Szhirley, som er mor til Elton - der spiller Lille Per i Far til fire på toppen.
Publiceret: 21. Februar 2017 07:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Fredericia

Fik du læst
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt