Lars Secher fra home i Fredericia. Arkivfoto: Lars Saugbjerg
Lars Secher fra home i Fredericia. Arkivfoto: Lars Saugbjerg
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kontant skulderklap fra home

60.000 kroner til projekter, der gør en forskel i lokalmiljøet

Nu har du chancen for at pege på ildsjæle eller foreninger, der fortjener at komme frem i lyset. homePrisen giver nemlig et skulderklap til alt det, der skaber gejst og stolthed i lokalområdet. Det er borgerne i lokalsamfundene rundt om i Danmark, der er med til at bestemme, hvem der skal vinde checks på henholdsvis 30.000, 20.000 og 10.000 kr.

Som ejendomsmægler i Fredericia ved Lars Secher fra home Fredericia, hvor meget det betyder, at byen har et aktivt foreningsliv og ildsjæle, der sørger for at få ting til at ske.

”De lokale projekter og foreninger skaber ambassadører, der bliver bannerførere for lokalområdet. Og det er netop denne form for stolthed, ført an af lokale borgere, der i sidste ende medfører energi og tiltrækningskraft til vores område. Borgerne blive boende i længere tid, nye trækkes til, og glæden stiger,” siger Lars Secher i en pressemeddelelse.

”Vi kan selv komme i tanke om mange fine ting her i Fredericia, men vi vil helst undgå at overse noget. Det er her, at du kommer ind i billedet,” fortæller home-mægleren videre.

Frem til 1 oktober 2017 kan alle nominere mulige vindere af homePrisen. Du kan nominere hvad som helst fra lokalmiljøet.

”Det betyder mindre, om det er en sportsklub, en byhave, en hel bydel, natur, kunst, kultur, arkitektur eller noget helt, helt andet. Det betyder heller ikke noget, om det er noget, du selv har været med til at lave,” siger Lars Secher.

”Det vigtigste er, at du mener, det har så meget værdi for Fredericia og vores lokalområde, at det fortjener en præmie eller en håndsrækning til at komme videre,” lyder det fra home.

I 2016 modtog home 142 nomineringer fra alle kroge af landet. Vinderne af homePrisen 2016 blev fundet i landsbyen Saksild syd for Århus, hvor projektgruppen #Flyttilsaksild' har formået at vende byens negative udvikling til vækst og sammenhold.

Publiceret: 18. Maj 2017 07:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Fredericia

Fik du læst
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt