Arkivfoto
Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Indbrudstyve stak af med politiet i hælene: Anholdt efter vild jagt

Et indbrud i en ejendom på Trelde Næsvej ved Fredericia tirsdag klokken 11.29 udviklede sig til et røveri-ligende forhold, hvor gerningsmændene blev jagtet af politiet.

Beboeren overraskede to indbrudstyve i huset. Gerningsmændene tog flugten, og undervejs truede de ifølge Patruljecenter Syd beboeren med en kniv. Tyvene kørte fra huset i en sort BMW, men de var ikke stedkendt - så de satte kursen mod øst - og vejen endte blindt. På vejen tilbage ad Trelde Næsvej passerede de en patruljevogn, som var blevet tilkaldt - og så gik den vilde jagt.

I høj fart på de små veje lykkedes det indbrudstyvene at ryste politiet af sig flere gange. Men med hjælp fra borgere i området, blev patruljevognen guidet den rette vej ved de forskellige vejkryds.

På Stallerupvej forulykkede gerningsmændene i BMWen. Politiet kunne slå kløerne i chaufføren, da han forsøgte at løbe fra stedet. Den anden gerningsmand var stukket af - men en vaks borger havde spottet ham løbe over markerne og igennem nogle haver ved Bøgeskov Skole. Politiets hundepatrulje blev sendt af sted. Efter en times tid blev han fundet. Gerningsmanden forsøgte at gemme sig i et buskads tæt på motortrafikvejen.

De to anholdte er fra København. Den ene er 22 år. Den anden er 24. Begge bliver fremstillet i grundlovsforhør med henblik på at få dem varetægtsfængslet.

“Det lykkedes at anholde mændene i et rigtig fint samarbejde med borgerne i området. Vi sender en stor tak,” lyder det fra Patruljecenter Syd.

Publiceret: 21. Juni 2017 09:30
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Fredericia

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt