Andreas Schilling.
Andreas Schilling.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Flot placering til Andreas Schilling

Fredericianeren er nu nummer 15 på verdensranglisten

Fredericianske Andreas Schilling blev nummer fem i weekendens World Triathlon Series i japanske Yokohama. Dermed fulgte han godt op på sin femteplads ved World Cuppen i Kina. Japan-løbet indgår i det internationale forbunds VM-serie på otte afdelinger. Han er nu nummer 15 på verdensranglisten.

Yokohama-løbet var præget af tung regn. Andreas Schilling kom ind cirka et minut efter vinderen, spanske Mario Mola.

Andreas Schilling, der også repræsenterede Danmark ved OL i Rio, kom op af vandet som nummer 40, men kørte sig efterfølgende helt frem i feltet, oplyser Fredericia Triathlon Team.

På cyklen kommer Andreas med i den store føre gruppe der blev dannet, var det fuld fokus hele vejen, for at undgå at blive fanget bag et styrt. Grundet den teknisk svære rute og de våde glatte vejbaner blev gruppen minimeret således at der var 22 tilbage i gruppen da de kørte ind til skiftet til løb.

Andreas kom ud på løbet i en gruppe med 10 deltagere, herunder nogle meget hurtige løbere. De bliver hurtigt splittet op i to grupper, en føre gruppe på 4 mand og en forfølger gruppe på 6 mand heriblandt Andreas Schilling og Mario Gomez der er mange dobbelt verdensmester. Med 3,5 km igen rykker Andreas fra denne gruppe, og løber en 5. plads hjem. De afsluttende 10 kilometer løb han med en gennemsnitlig kilometertid på 3 minutter og fem sekunder og han kom i mål i tiden 1 time 49 minutter og 14 sekunder.

”Andreas Schilling er virkeligt ved at slå sit navn fast i den absolutte verdenselite med de seneste to resultater”, udtaler formand for Fredericia Triathlon Team Carsten Andersen, ”Specielt 5. Pladsen i Yokohama hvor en stor del af verdenseliten var tilstede var et løb hvor Andreas virkeligt fik vist at han er en intelligent en triathlet med et stort overblik”.

Løbet blev vundet af spanieren Mario Mola, der krydsede målstregen ca. et minut og før Andreas Schilling.

Med de to flotte resultater rykker Andreas Schilling op som nummer 15 på verdensranglisten.

Publiceret: 15. Maj 2017 09:30
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Fredericia

Fik du læst
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt