På landsplan er 300.000 danskere over 16 år udvalgt til at svare på undersøgelsen. Heraf bor 57.000 i Region Syddanmark.
På landsplan er 300.000 danskere over 16 år udvalgt til at svare på undersøgelsen. Heraf bor 57.000 i Region Syddanmark.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Flere skal svare på spørgeskema

Lidt over halvdelen af de 2.500 borgere i Fredericia Kommune, der er udvalgt til at deltage i den landsdækkende undersøgelse 'Hvordan har du det?', har allerede svaret, men udvalgsformand Susanne Eilersen vil rigtig gerne have svarprocenten højere op.

”Jo flere der svarer på undersøgelsen, jo bedre forebyggelse og behandling kan vi lave i fremtiden. Så jeg vil opfordre alle, der har fået tilsendt et spørgeskema til at bruge tiden på det. For eksempel er projekterne 'Kvit det skidt' og LIVA Life resultater af undersøgelsen fra 2013. Undersøgelsen viste nemlig, at vi havde en stor gruppe borgere, der var storrygere, havde diabetes eller var overvægtige”, fortæller Susanne Eilersen.

I spørgeskemaet bliver de udvalgte borgere spurgt til deres sundhed, trivsel og sygdom, og svarene er med til at give et billede af, hvordan borgerne har det, og hvad der gør dem syge. På den måde kan undersøgelsen bruges til at forbedre forebyggelsen og behandlingen af sygdomme. srj

Publiceret: 17. Marts 2017 06:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Fredericia

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere