Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Dette er den sidste udgave af Lokalavisen Fredericia

Jysk Fynske Medier har valgt at lukke Lokalavisen Fredericia. Medievirksomheden vil fremover fokusere på at servicere læsere og annoncører med en endnu stærkere udgave af den velkendte ugeavis, ElboBladet

Af Kim Stagaard ks@jfmedier.dk

Som led i en større handel med Politikens Lokalaviser overtog Jysk Fynske Medier den 15. juni Lokalavisen Fredericia.

I forvejen driver Jysk Fynske Medier ElboBladet, og efter moden overvejelse har medievirksomheden nu valgt at lukke Lokalavisen for at samle kræfterne om at levere en endnu bedre udgave af ElboBladet.

Under alle omstændigheder skulle Lokalavisen Fredericia have skiftet navn efter handlen, fordi Politikens Lokalaviser stadig ejer brandet Lokalavisen, men nu bliver der altså tale om en lukning i stedet for et navneskift.

“Det er ingen hemmelighed, at det lokale annoncemarked er under pres fra udenlandske konkurrenter som Google og Facebook, så det er en helt naturlig og fornuftig konsolidering, at vi fremover kun vil drive én ugeavis i Fredericia,” siger administrerende direktør i Jysk Fynske Medier, Jesper Rosener.

Det giver mulighed for at skrive og producere en endnu stærkere ugeavis til glæde for både læsere, annoncører og lokalområdet i al almindelighed.

“Vi agter stadig at leve op til vores publicistiske ambitioner om at spille en vigtig rolle for demokrati og sammenhængskraft i vores lokalområder med både ugeaviser, dagblade og nyhedssites,” konstaterer Jesper Rosener.

Denne udgave af Lokalavisen Fredericia bliver dermed den sidste. Lokalavisens ugeavis-site i Fredericia vil også blev afviklet, men som nævnt vil ElboBladet fortsat levere en stræk dækning af lokalområdet på både print og web og er klar til at tage imod den del af Lokalavisens læsere, som ikke i forvejen er brugere af ElboBladet eller elbobladet.dk. Desuden er Jysk Fynske Mediers salgsafdeling i fuld gang med at kontakte Lokalavisens annoncører for at sikre deres fremtidige markedsføring i lokalområdet.

Publiceret: 27. Juni 2017 06:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Fredericia

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt