Quizmasteren Jim stillede svære spørgsmål.
Quizmasteren Jim stillede svære spørgsmål.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Det glippede for Fredericias Team Twix

Smart Parat Svar er en landsdækkende læsequiz for børn i 6. klasse. Quizzen er et samarbejde mellem Slots- og Kulturstyrelsen, landets børnebiblioteker og TV2 Regionerne.

Quizzen er en holdkonkurrence med fem deltagere fra hver klasse, der kan supplere hinanden og samarbejde om at finde de rigtige svar.

Det var en tæt kamp, men desværre lykkedes det ikke for det lokale hold 'Team Twix' at vinde det regionale mesterskab i konkurrencen Smart Parat Svar, der blev afviklet i Vejle onsdag. Holdet fra Kirstinebjergskolen afd. Høgevej lagde ellers fint ud. I de indledende runder slog de fem repræsentanter fra 6.C både Billund, Hedensted og Vejle - og gik dermed videre til finalen, hvor også Kolding og Varde var repræsenteret.

Her blev det svært. Team Twix var godt med, og svarede rigtigt på mange spørgsmål i så forskellige kategorier som Star Wars, Kendte Bygningsværker og Hvor foregår historien?. Men i sidste runde gik det galt i 'Marvels Univers'. Her blev det kun til et point ud af tre.

Stillingen var herefter 10-10 mod Kolding Realskole, der svarede rigtig på alle sine tre spørgsmål i kategorien Musik.

Real Power, som Kolding-holdet kalder sig, vandt en tur for hele klassen til oplevelsesparken Universe. Og de gik videre til landsfinalen, som afvikles i Odense 8. februar.

Læs mere i Lokalavisen, som udkommer 17. februar.

Team Twix: Thomas, Noah, Sigrid, Sara og Zacharias.
Team Twix: Thomas, Noah, Sigrid, Sara og Zacharias.
Øv, vi er slået.
Øv, vi er slået.
Publiceret: 12. Januar 2017 09:30
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Fredericia

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere