Judy Glosted er sprechstallmeister for Cirkus Trapez-holdet, der slår teltet op i Fredericia 25. maj. Pressefoto
Judy Glosted er sprechstallmeister for Cirkus Trapez-holdet, der slår teltet op i Fredericia 25. maj. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Cirkus Trapez kommer til Fredericia

Det unge Cirkus Trapez lover masser familievenlig sjov og spas

Cirkus Trapez er for andet år i træk på landevejene, og det er med en forestilling med nostalgi, eventyr og artisteri for alle aldersklasser. Det lover Trapez, når de kommer til Fredericia 25. maj ved Fredericia Idrætscenter og har forestilling kl 18.

“Vi har stor fokus på at sammensætte en forestilling, der først og fremmest er børnevenlig, men hvor forældre og bedsteforældre også skal føle sig underholdt,” udtaler Isabella Enoch i en pressemeddelelse fra Cirkus Trapez. Sammen med Bernhard Kaselowsky er hun grundlægger af det unge cirkus.

Judy Glosted i manegen

Årets forstilling vil blandt andet byde luftakrobatik, balancekunst, cykelartisteri, klovnerier og masser af dyr - herunder naturligvis elefanten Ramboline.

Det hele præsenteres af sprechstallmeister Judy Glosted, der måske også leverer en sang eller to. Judy Glosted har tidligere været sprechstallmeister i Cirkus Benneweis.

Alle de gamle cirkustraditioner sammen med duften af savsmuld og frisklavede popcorn kan man opleve med Cirkus Trapez, der i år også har fået forstærkning af et liveband til forestillingerne, skriver de i pressemeddelelsen.

Se mere og bestil billetter på www.cirkustrapez.dk.

Publiceret: 19. Maj 2017 06:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Fredericia

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere