Søren Nielsen. Foto: Blue Water Shipping
Søren Nielsen. Foto: Blue Water Shipping
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Blue Water samler 50 medarbejdere i Taulov

Gennem de seneste måneder har Blue Water Shippings nye store godsterminal i Taulov medvirket til at effektivisere produktionen, som nu styrkes endnu mere, da firmaet samler et dispontent-team i Taulov.

Blue Water i gang med at implementere et nyt transport management system.

”Med den nye terminal og nyt IT-system styrker vi hele vores grundlæggende fundament. For at få maksimalt udbytte af dette fundament har vi besluttet at ændre setuppet omkring disponering af vores biltransporter. Det sker ved at samle omkring 50 af vores kompetente og dygtige dispontenter i et stærkt, dedikeret team i Taulov," siger Søren Nielsen, direktør for General Cargo i Blue Water Shipping, i en pressemeddelelse.

Det nye team sammensættes af omkring 50 medarbejdere fra kontorerne i Taulov, Odense, Aarhus og Esbjerg. Derudover samler man i Taulov syv ansatte i Søfragt Gateway, som koordinerer dele af container-import/eksport.

Samlingen af dispontenter i Taulov får ingen betydning for Blue Waters lokale tilstedeværelse, hverken i Esbjerg, Aarhus, Odense eller på de øvrige danske kontorer. På de 17 danske kontorer har Blue Water i alt over 900 ansatte.

”Det er selvfølgelig en stor omvæltning for den lille del af vores ansatte, der er berørt, og vi er stolte over at så mange medarbejdere har valgt at sige ja til at skifte arbejdsplads for at medvirke til at styrke vores produktion," siger Søren Nielsen.

Med terminal-byggeriet og nyt transport management system har Blue Water investeret omkring 150 millioner kroner i det grundlæggende fundament for firmaets biltransporter.

 

Publiceret: 11. Januar 2017 09:15
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Fredericia

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere