Ib Østergaard viser, hvor dagens Bike & Run har
Ib Østergaard viser, hvor dagens Bike & Run har "hovedkvarter". Foto: Lars Saugbjerg
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Bike & Run i Fredericia i eftermiddag og aften

Trafikken spærres enkelte steder

I dag afvikles det 6. Bike & Run i Fredericia, som de senere år har været det næststørste Bike & Run stafet i Danmark. 

"I år er der endnu større opbakning end sidste år hvor der var 114 hold, så det se ud til at vi kan blive Danmarks største som vi var det i 2014, der er 141 hold tilmeldt eller omkring 700 deltagere," siger løbsansvarlig Ib Østergaard i en pressemeddelelse.

Det nye Sundhedshus lægger i år rammerne til stafetten. Det betyder, at der er flere og bedre toiletforhold, og der er som noget nyt omklædningsfaciliteter.

Når de mange medbragte telte er slået op og duften fra grillpølser lægger sig over pladsen, så stiger stemningen og de glade tilråb fra over 700 deltagere.

Løberne kommer to gange forbi stævnepladsen, hvor de løber ind mellem alle teltene. Inden da har de været en tur på Østervold, Østerstrand og Kastellet, før de løber i mål, efter fem kilometer. Det gør hele pladsen meget intens og nærværende. Cyklerne kører ud på deres 13,6 kilometer ad Øster Voldgade. De vender ude på Fjordaleen ved Østerby, og kører næsten samme vej tilbage.

”Sikkerheden skal være i orden. Derfor regulerer Hjemmeværnet trafikken i begge lyskryds på Treldevej,” fortæller Ib Østergaard

Trafikken bliver afspærret i Sjællandsgade mellem Øster Voldgade og Dronningensgade og i Dronningensgade mellem Sjællandsgade og Lollandsgade i tidsrummet klokken 17.30 til klokken 21.00

Publiceret: 23. Maj 2017 09:15
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Fredericia

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere