“Lige her opbygger vi den nye stævneplads,” fortæller Ib Østergaard fra firmaidrætten i Fredericia. Foto: Lars Saugbjerg
“Lige her opbygger vi den nye stævneplads,” fortæller Ib Østergaard fra firmaidrætten i Fredericia. Foto: Lars Saugbjerg
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Bike & Run: Alle kan være med

Tag fat i kolleger og venner - og tilbagelæg en maraton-distance

Alle kan stille hold. Firmaer, venner og familie.
Det koster 545 kr. at deltage med et hold a tre til fem personer.
På hvert hold er der tre, der skal tilbagelægge fem kilometer i løbesko, samt to, der skal cykle 13,6 kilometer. Sammen tilbagelægger holdet en maraton-distance.
Der er herre-, dame- og mix-rækker - og præmier til vinderne i alle rækker.
Bike & Run Stafetten bliver i år afholdt i 14 byer.

Firmaidrætten i Fredericia er igen vært for Bike & Run Stafetten, der sidste år tiltrak næsten 600 deltagere i Fredericia. Værtsforeningen håber på at tiltrække endnu flere deltagere i år, 23. maj. Rammerne for stafetten er blevet bedre.

“Vi får mindst 120 hold. Det bliver et fantastisk setup i år,” fastslår den løbsansvarlige, Ib Østergaard, fra firmaidrætten i Fredericia.

“I et samarbejde med Sundhushuset og Fredericia Kommune har vi fået mulighed for at flytte stævnepladsen, hvilket giver os mulighed for at give deltagerne en endnu bedre oplevelse. Pladsen bliver flyttet hen til Sundhuset, og de nye rammer er med til at skabe et meget bedre flow, hvor skiftet ved mållinjen fra løb til cykling - og fra cykling til løb - bliver meget mere naturligt,” forklarer Ib Østergaard.

Publikum kan komme endnu tættere på deltagerne, og samarbejdet med Sundhedshuset betyder også, at toilet- og omklædningsfaciliteterne er i top. Det samme er parkeringsmulighederne.

Hurtigt - eller langsomt

Bike & Run Stafetten er et løb for alle. Om du cykler på 'bedstemors havelåge' eller en spritny carbon racercykel er ligegyldigt.

“Det handler om at være med, og der er både plads til nybegyndere og øvede. Stemningen er fantastisk, og jeg kan love dig, at man får et sus i skiftezonen. Adrenalinet pumper,” lyder det fra Ib Østergaard.

Løberuten på 2 x 2,4 km går fra Øster Voldgade ned ad Prinsensgade, til venstre ad Dronningensgade, til venstre ad Danmarksgade, ad Øster Voldgade mod stisystemet til kastellet, videre ned på Østerstrand og op til Øster Voldgade, hvor ruten gentages, inden du løber i mål.

Cykelruten på 13,4 km går ud ad Øster Voldgade, til højre ad fæstnings Allé, derefter til venstre ad Lundingsvej fortsætter ad Treldevej, lige ud ad Skullebjergvej og retur via vendepunkt den samme rute tilbage til mål.

Tilmelding frem til den 21. maj 2017 på www.bikeandrun.nu

Publiceret: 16. Maj 2017 08:00
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Fredericia

Fik du læst
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt