Erritsøs U12-hold i aktion i en træningskamp i Odder i september 2016. Foto: Erritsø GIF Rugby.
Erritsøs U12-hold i aktion i en træningskamp i Odder i september 2016. Foto: Erritsø GIF Rugby.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

300 børn og unge spiller rugby i Erritsø på lørdag

Danmarksmesterskabet i rugby for ungdomshold afholdes hvert år af Dansk Rugby Union. Mesterskabet afgøres over seks lørdage fra april til november. Tre runder i klubber vest for og tre runder i klubber øst for Storebælt. Efter hver runde kåres vinderne, som får medalje. Holdene er inddelt efter alder: Spillere under 6 år (U6), U8, U10, U12, U14, U16 og U18. De samlede Danmarksmestre for årgangene kåres på sidste spilledag.

Lørdag 29. april er Erritsø GIF Rugby vært for årets første DM-runde i rugby for ungdomshold. Græsbanerne ved Erritsø Idrætscenter vil derved blive befolket af godt 300 børn og unge fra rugbyklubber i hovedstaden, Sjælland, Fyn og Jylland. De mange ungdomsspillere er fordelt på 27 hold, som skal kæmpe mod jævnaldrende om at score fleste points i spillet med den ovale bold.

Trænere, dommere og mange frivillige vil gøre deres til, at DM-runden i Erritsø bliver en ny god sportslig og social oplevelse for de mange børn og unge. Langt de fleste børn og unge, der spiller rugby, er drenge. Men DM-runden i Erritsø får også deltagelse af enkelte pigehold. Ungdomsansvarlig i Erritsø GIF Rugby, den tidligere landsholdsspiller Jan ”Bubsi” Nielsen siger om stævnet:

”Vi glæder os rigtigt meget til at byde alle velkommen til årets første DM-runde Vi har fra Erritsø GIF Rugbys side gjort alt, hvad vi kan for at skabe nogle gode rammer for alle ungdomsspillere, trænere og tilskuere, så alle kan få en rigtig god dag i rugbyens tegn. Vi vil meget gerne invitere alle til at kigge forbi vores anlæg i Erritsø for at se noget ungdomsrugby. Alle er meget velkomne.”

DM-runden ved Erritsø Idrætscenter starter lørdag kl. 11.30 og slutter med finaler kl. 16.

 

 

 

Publiceret: 26. April 2017 08:45
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Fredericia

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere