Har du set Petrine Rosenlund Stryhn? Så ring til politiet på 114.
Har du set Petrine Rosenlund Stryhn? Så ring til politiet på 114.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

19-årig gymnasieelev forsvundet: Nu fortæller faderen, hvad der kan være sket

 

Siden mandag aften har den 19-årige gymnasieelev Petrine Rosenlund Stryhn været forsvundet - og onsdag eftermiddag blev hun så efterlyst af Sydøstjyllands Politi. Nu har hendes far, Mads Stryhn, en indtrængende bøn til datteren: Kom hjem nu.

Det skriver BT.

"Vi ved endnu ikke, hvor mange henvendelser politiet har fået, efter de har efterlyst hende, men rigtig mange har tilbudt deres hjælp, og vi er lige nu i gang med at iværksætte en eftersøgning af hende. Et eller andet skal vi prøve," fortæller han til BT.

Politiet beretter, at Petrine Rosenlund Stryhn forlod sit gymnasium i Fredericia i nedtrykt tilstand mandag. Ifølge hendes far kan det skyldes flere ting.

Ifølge politiet forlod Petrine Rosenlund Stryhn sit gymnasium i Fredericia i nedtrykt tilstand mandag, og det kan ifølge Mads Stryhn skyldtes flere ting.

"Hun skulle til en eksamen mandag, og den var hun ikke så glad for, og så går hun meget op i sin sport, som hun er ærekær omkring. I weekenden fik hun en skade, der betyder, at hun ikke kan være med til en konkurrence den kommende weekend. Og det kan måske være en kombination af de to ting," fortæller han til BT, men mener samtidig, at datteren uden prolemer kan overleve i naturen:

"Hun har en fysik ud over det sædvanlige, og hun har været spejder hele sit liv, så hun kan sagtens klare at overnatte i naturen. Men vi vil bare gerne have hende hjem hurtigst muligt, så hvis nogen ved noget, så må de gerne kontakte politiet med det samme."

De sidste livstegn, man har fra Petrine Rosenlund Stryhn, er mandag aften klokken 18.33, hvor hendes telefon løb tør for strøm. Siden har ingen haft kontakt til hende. 

Publiceret: 22. Juni 2017 07:26
Leveret af Lokalavisen
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Fredericia

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt